Veelgestelde vragen

Hieronder staat een overzicht van de meestgestelde vragen van klanten op onze webshop. Alle vragen zijn ingedeeld per onderwerp. Zit jouw vraag er niet tussen en kom je er niet zelf uit? Stuur je vraag dan gerust naar info@urban-stiletto.com.

Bestellen

"Help, ik ben mijn wachtwoord vergeten!" Geen nood, in dit geval kun je jouw wachtwoord via deze link opnieuw opvragen.
"Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij Urban Stiletto?" Je plaatst je gewenste item in de Shopping Bag, waar je rechtsboven op kunt klikken. Je kunt je registreren of inloggen, om vervolgens naar de check-out pagina te gaan. Hier vul je je adresgegevens in, kies je een verzendmethode, een betaalmethode en klik je uiteindelijk op voltooien. De bestelling is voltooid, hierna moet de betaling nog worden verricht. Zodra de betaling is voltooid wordt de bestelling verzendklaar gemaakt!
 "Hoe weet ik of mijn bestelling goed is aangekomen bij Urban Stiletto?"  Je ontvangt na je bestelling een een bevestigings-e-mail die Urban Stiletto ook automatisch zal ontvangen. Vergeet niet je betaling te voltooien! Zodra je bestelling wordt verzonden ontvang je ook een bevestigingsmail.

Betalen

"Op welke manieren kan ik betalen?" Je kunt veilig betalen via iDeal of PayPal, of kiezen voor Overboeking per Bank. Kijk voor meer informatie bij Betalen.
"Is het ook mogelijk om achteraf te betalen?" Nee, bij Urban Stiletto moet eerst de betaling worden voltooid voordat de bestelling jouw kant op wordt gestuurd. Kijk voor meer informatie bij Betalen.
 "Binnen hoeveel dagen moet mijn betaling zijn voltooid?" Ongeacht welke betaalmethode je hebt gekozen, binnen vijf (5) werkdagen moet het totaalbedrag van de bestelling zijn overgeschreven naar Urban Stiletto. Als dit niet binnen 5 werkdagen wordt gedaan, zal Urban Stiletto de bestelling annuleren. Kijk voor meer informatie bij Betalen.
"Is het mogelijk om af te rekenen met meerdere kortingscodes?" Nee, het is niet mogelijk af te rekenen met meerdere kortingscodes. Indien je in het bezit bent van meerdere codes moet er worden gekozen.

Bezorgen

"Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?" Binnen Nederland geldt voor 17:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Voor internationale zendingen geldt een levertijd tussen de 2 en 7 werkdagen, afhankelijk van het land. Kijk voor meer informatie bij Verzending.
 "Hoeveel bedragen de verzendkosten?" Binnen Nederland bedragen de verzendkosten eenmalig € 3,95, bij een bestelling boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten! Voor internationale zendingen variëren de verzendkosten tussen de € 6,75 en € 19,95, afhankelijk van het land. Kijk voor meer informatie bij Verzending.
 "Leveren jullie ook in het weekend?" Ja, je kunt ook op zaterdag jouw bestelling in huis verwachten! Kijk voor meer informatie hierover bij Verzending.

Retourneren

"Als ik een product terug wil sturen, moet ik dan zelf de verzendkosten betalen?" Woon je in Nederland? Dan vergoeden wij de retourkosten die je hebt betaald voor het terugsturen van jouw bestelling! Voor internationale bestellingen geldt dat de retourkosten zijn voor eigen rekening.
 "Ik heb het verkeerde product ontvangen. Wat nu?" Vervelend! Retourneer jouw bestelling met bijgevoegd retourformulier. Wij zullen jouw bestelling binnen 5 werkdagen na ontvangst verwerken. Kijk voor meer informatie bij Retourneren.
 "Ik wil mijn product ruilen voor een andere maat/kleur. Kan dat?" Uiteraard! Retourneer jouw bestelling met bijgevoegd retourformulier. Wij zullen jouw bestelling binnen 5 werkdagen na ontvangst verwerken. Kijk voor meer informatie bij Retourneren.
 "Ik wil mijn product ruilen voor een ander artikel. Kan dat?" Uiteraard! Retourneer jouw bestelling met bijgevoegd retourformulier. Wij zullen jouw bestelling binnen 5 werkdagen na ontvangst verwerken. Kijk voor meer informatie bij Retourneren.

Algemeen

"Als een product is uitverkocht, komt deze dan nog terug op de webshop?" We doen altijd ons uiterste best uitverkochte items weer terug te krijgen op de webshop. Echter is het voor ons ook nooit zeker of dit zal lukken. Als je je e-mailadres achterlaat bij het uitverkochte item, ben je er als eerste van op de hoogte wanneer er weer een nieuwe voorraad is.
 "Hoe weet ik welke maat ik moet bestellen?" Ieder item valt natuurlijk anders, daarom staat bij alle items op Urban Stiletto een maattabel aangegeven. Zo kun je precies zien welke afmetingen het product heeft en welke maat het meest is geschikt voor jou!
 "Zijn alle items die de paspop aanheeft verkrijgbaar op Urban Stiletto?" Ja! Alle items die de paspop aanheeft kun je verkrijgen in onze webshop, mits op voorraad.
 "Zijn de prijzen op Urban Stiletto inclusief BTW?" Ja, alle prijzen die zijn vermeld op Urban Stiletto zijn inclusief 21% BTW.