Betalen

Je hebt al je gewenste items in je winkelmandje en nu komt de laatste stap: betalen. Bij Urban Stiletto kun je veilig je bestelling afrekenen met verschillende betaalmethodes.

iDeal

betalenmetiDeal

iDeal is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDeal. iDeal is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO, Postbank (ING) of de Rabobank.

Hoe werkt iDeal?

Je plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDeal wilt betalen. Klik dan op de iDeal-betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is voltooid.

Let op:

Houd jouw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject. Voor een bestelling met een iDeal betaling zijn er geen bijkomende kosten, je betaalt dus alleen de bezorgkosten van jouw bestelling.

PayPal

betalenmetPayPal

PayPal is een steeds meer gebruikte betalingsmethode op webwinkels. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen. Je kunt vertrouwd en vooral snel jouw online aankopen afrekenen en je hoeft er niet eens bank- of creditcardgegevens voor in te voeren.

Hoe werkt PayPal?

Je plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met PayPal wilt betalen. Vervolgens wordt je doorverwezen naar de PayPal-pagina. Als je voor het eerst met PayPal wilt betalen, meld je je aan en registreer je jouw bank- en/of creditcardgegevens. Deze worden vervolgens gekoppeld aan jouw rekening. Je hoeft daarna dus nooit meer jouw gegevens in te voeren. Je autoriseert de betaling en het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is voltooid.

Let op:

Houd jouw creditcard of bankgegevens bij de hand tijdens het besteltraject. Voor een bestelling met een PayPal betaling zijn er geen bijkomende kosten, je betaalt dus alleen de bezorgkosten van jouw bestelling.

Overboeking per bank

betalenmetOverboeking

Bankgegevens voor nationale en internationale transacties

Naam: Urban Stiletto
Plaats: Maarheeze
Rekeningnummer: 192056174
Onderwerp: (jouw ordernummer)
IBAN nummer: NL27RABO0192056174
BIC code: RABONL2U

Hoe werkt een overboeking?

Je plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je per Overboeking Per Bank wilt betalen. Nadat jouw bestelling is voltooid, ontvang je een orderbevestiging per e-mail. Vervolgens moet het totaalbedrag aangegeven in de details van jouw bestelde producten worden overgemaakt naar bovenstaande gegevens. Zodra wij het bedrag op onze rekening hebben ontvangen, wordt jouw bestelling binnen de aangegeven leveringstijd naar je toegestuurd. Vergeet niet je ordernummer bij de transactie te vermelden!

Wanneer moet de betaling voldaan zijn?

Als je een bestelling hebt geplaatst en gekozen hebt om te betalen via Overboeking per Bank, moet je binnen vijf (5) werkdagen het bedrag overmaken naar Urban Stiletto. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt de bestelling jouw kant opgestuurd. Wanneer wij  de betaling niet binnen 5 dagen hebben ontvangen, zal de bestelling geannuleerd worden.

Let op:

Transacties via overboekingen duren langer om binnen te komen, meestal 1 tot 3 werkdagen. Vanaf de dag dat de transactie is binnengekomen gaat de vermelde levertijd in. Houd er dus rekening mee dat de mogelijkheid bestaat dat je bestelling langer op zich laat wachten.